Gelnagels

Gelnagels worden gemaakt met een stroperige substantie welke wordt uitgehard onder een uv-lamp.

Nagelversteviging
Als u al mooie natuurlijke nagels hebt dan kunt u door middel van gel uw nagels verstevigen. Met deze techniek kunnen alle nagels mooi op lengte blijven en mocht er toch een nagel breken, dan kan daar in de nagelstudio meteen een verlenging gemaakt worden, zodat alle nagels weer even lang zijn.

Nagelverlenging
Bij het verlengen van uw nagels wordt er op de nagel een kunstnagel (tip) aangebracht. Deze wordt dan op maat geknipt en gevijld. Over de natuurlijke nagel en de tip wordt de gel aangebracht. Bij MZ-nailstudio kunt u bij de nagelversteviging of -verlenging kiezen uit verschillende mogelijkheden. Gelnagels naturel Gelnagels met French Manicure Gelnagels met colorgel Gelnagels met Nail Art Gelnagels met lak

French Manicure
Bij French Manicure wordt de voorste rand van de nagel voorzien van een gekleurde rand, ook wel smiley genoemd. Wit is de meest toegepaste kleur, maar U kunt ook kiezen voor een andere kleur.

Teennagels
Houdt u van een mooi kleurtje op uw tenen maar bladdert uw nagellak er snel af, of heeft u geen tijd om uw teennagels te lakken? Dan is gel op teennagels echt wat voor u. U kunt kiezen uit een mooi kleurtje of een mooie French Manicure op uw tenen. Met gel op teennagels bent u verzekerd van mooie verzorgde teennagels voor tenminste 6 weken.

Prijzen

€ 50,00 Nieuwe set nagels naturel:
Nagelverlenging d.m.v. tips en een overlay van verstevigende, flexibele gel laag
€ 40,00 Versteviging natuurlijke nagels naturel:
Overlay van verstevigende, flexibele gel laag op eigen nagel
€ 28,50 Opvulbehandeling
€ 4,00 Nieuwe nagel per stuk
€ 4,00 Reparatie nagel per stuk
€ 15,00 Verwijderen van gelnagels
€ 5,00 French Manicure wit of color
€ 15,00 Gel op teennagels